نوشته شده توسط sae-net admin
حتما شما از سیستم های امنیتی و نظارتی تصویری و دوربین مداربسته تحت شبکه IP استفاده می کنید یا اینکه علاقهمند به یادگیری در این زمینه هستید. همانطور که میدانید پهنای باند شبکه در دوربین های مداربسته IP و نحوه محاسبه آن، از مهمترین چالشهای طراحی و توسعه سیستم های نظارت تصویری شبکه (CCTV) است. در این مقاله برند هوشمند ساختار اسپادانا (SAE) با رویکرد عملی به بیان اهمیت و نحوه محاسبه پهنای باند در سیستم های CCTV پرداخته است.
شاید شما با قطع (Down) شبکه و یا کاهش سرعت شبکه در سیستمهای CCTV مواجه شدهاید. درک نامناسب پهنای باند در سیستم های CCTV می تواند سرعت شبکه را به شدت کاهش داده و یا در حالت بحرانی منجر به قطع (Down) شبکه شود. اولین گام در تعیین پهنای باند اطلاع کامل از تعریف پهنای باند دردوربینهای مدار بسته است. همانطور که می دانید دوربینهای IP رشتههایی از تصویر، صوت و دیتا کنترلی را ارسال می کنند. تعریف پهنای باند، نرخ انتقال این دادهها در واحد زمان است. برندهای تولید کننده دوربینهای IP کنونی میزان پهنای باند را بصورت نامی بین 1Mb/s تا 2Mb/s در نظر گرفتهاند.
پس از شناخت پهنای باند هر دوربین IP، زیرساخت شبکه یکی از مهترین عوامل سیستم نظارت تصویری است. واضح است که در یک سیستم نظارت تصویری پهنای باند کل سیستم با تعداد دوربینها رابطه دارد. به عنوان مثال اگر تعداد دوربینها 2 برابر شود، دادههای تولید شده در شبکه نیز 2 برابر شده و پهنای باند شبکه 2 برابر افزایش مییابد. با افزایش تعداد دوربینهای IP در شبکه امکان بروز خطا در انتقال دیتا وجود دارد. برای مقابله با خطا طراحان سیستمهای CCTV باید توپولوژیهای بزرگ شبکه را به پارتیشنهای کوچکتر و لایهای تبدیل و مدیریت کنند.
تغییرات پهنای باند در هر لایه از شبکه که به دلیل محدودیتهای دستگاهها و کابلها اتفاق میافتد در شکل زیر مشاهده میشود. همانطور که ملاحظه میکنید، در هر لایه از شبکه محدودیت پهنای باند متفاوت است. استفاده از دستگاهها و کابلهای نامناسب میتواند منجر به کاهش پهنای باند در هر لایه از توپولوژی شبکه و در نهایت کاهش پهنای باند کل شبکه شود. طراحان سیستمهای نظارت تصویری با استفاده از دستگاهها و کابلهای با کیفیت میتوانند از بروز خطا و مشکل پهنای باند در انتقال دیتا در لایهها و پارتیشنهای مختلف شبکه جلوگیری کنند.
به عنوان مثال اتصال یک دوربین IP با پهنای باند حداکثر 3Mb/s به یک سویچ با نرخ انتقال 10/100Mb/s هیچ مشکلی بوجود نمیآورد. حال فرض کنید لازم باشد بوسیلهی این سویچ، تعدادی دوربین IP به یک سوییچ مرکزی (کور سوئیچ) متصل شود. حداکثر دوربین قابل اتصال به این سویچ برابر (100Mb/s)⁄(3Mb/s)=32 و پهنای باند کل دیتا قابل انتقال برابر 32×2Mb/s=96Mb/s است. بنابراین با نرخ انتقال 10/100Mb/s میتوان حداکثر 32 دوربین IP را از طریق یک سویچ 32 پورت و Uplink با سرعت 10/100Mb/s به یک سوییچ کور متصل نمود. شما میتوانید با یک آزمایش ساده متوجه شوید که اتصال 32 دوربین با پهنای باند 2Mb/s به یک سویچ 32 پورت با uplink دارای سرعت 10/100Mb/s امکانپذیر نیست و شبکه دچار مشکل میشود. چرا؟ ...
نکتهای که اغلب طراحان سیستمهای نظارت تصویری به آن توجه نمیکنند تفاوت نرخ نامی با نرخ واقعی استاندارد اترنت است. در استاندارد اترنت با سرعت 10/100Mb/s حداکثر نرخ قابل انتقال واقعی برابر 70Mb/s و در سرعت 10/100/1000Mb/s حداکثر نرخ قابل انتقال واقعی برابر 700Mb/s است. بنابراین با استفاده از سویچ 32 پورت و uplink با سرعت 10/100Mb/s امکان انتقال تصویر 32 دوربین IP با پهنای باند 3Mb/s وجود ندارد و لازم است از سویج با uplink با سرعت 10/100/1000Mb/s استفاده شود.
در مرحله بعد با استفاده از یک کور سوئیچ میتوان از نقاط یا شبکههای مختلف با محدودیت پهنای باند متفاوت، به تصاویر ارسالی دوربینها دسترسی پیدا کرد. به عنوان مثال فرض کنید در یکی از اتاقهای کنترل تعداد 24 دوربین بصورت زنده و 16 دوربین بصورت Playback کنترل شود. فرض کنید پهنای باند مورد نیاز در این حالت برابر 120Mb/s باشد که این پهنای باند در رنج سرعت اترنت 10/100Mb/s است. اما برای جلوگیری از بروز خطا در شبکه توصیه می شود از سوئیچ کور با سرعت گیگابیتی استفاده شود. سویچهای مرکزی SAE با ارائه سرعتهای گیگابیت در بسترهای کابل Cat.6 و فیبر نوری، ارسال و دریافت با کیفیت تصاویر را امکانپذیر کرده است.
همانطور که مطاله کردید ما در این مقاله پهنای باند دوربین مداربسته IP و اثرات آن در شبکه CCTV را بررسی کردیم. با امید اینکه برای تمامی شما مفید واقع شده باشد.
SAE با ارائه سوییچها با بیشترین سرعت واقعی در نرخهای 10/100Mb/s و 10/100/1000Mb/s در تعداد پورتهای گوناگون انتقال تصاویر با کیفیت دوربینهای مداربسته IP را فراهم کرده است. همچنین این شرکت با تولید سوییچهای PoE انتقال تصاویر کیفیت در کنار حذف کابل برق دوربینها را فراهم کرده است.
برند SAE شرکت معتبر در زمینه مشاوره، طراحی و سفارشی سازی تجهیزات فیبر نوری، گیرنده فرستندههای فیبر نوری و شبکه های PoE آماده ارائه کلیه خدمات طراحی و تولید شبکههای نظارت تصویری CCTV در ابعاد و سرعتهای مختلف به نهادها و ارگانها و شرکتهای خصوصی است. پیشنهاد میکنیم قبل از تصمیمگیری نهایی با کارشناسان این شرکت تماس گرفته و بهترین طراحی را برای بهترین انتخاب کسب کنید.
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت توسط هوشمند ساختار اسپادانا محفوظ می باشد.