شرکت هوشمند ساختار اسپادانا (SAE) در سال ۱۳۸۶ توسط مهندسان مجرب و فارغالتحصیلان نخبه کشوری با تجربه سالها فعالیت در زمینههای طراحی سیستمهای الکترونیک فرکانس بالا در صنایع مخابراتی، سیستمهای حفاظتی و پردازش تصویر و کنترل از راه دور تأسیس شد. سبد گسترده محصولات این شرکت شامل: دستگاههای فرستنده و گیرنده فیبرنوری، سوییچهای PoE تجاری و صنعتی، مبدلهای ویدئو به فیبرنوری با تکنولوژی CWDM، مودمهای نوری محصولات اتوماسیون تصویری و محصولات پسیو مانند پچکورد و پیگتیل میباشد. علاوه بر این، شرکت SAE طرحهای پیشنهادی جامعی، برای پروژههای متفاوت بزرگ مدیریتی تحت شبکه و شبکههای فیبر نوری صنعتی و تجاری ارائه میدهد.
هم اکنون این شرکت دانش بنیان با کسب گواهینامههای بینالمللی تضمین کیفیت CE ،RoHs ،FCC و غیره و همچنین دریافت مجوز فناوری از نهاد ریاست جمهوری ایران تولید کاملا بومی محصولات با کیفیت بالا و گارانتی ۲ ساله و خدمات پس از فروش ۱۰ سال را فراهم نموده است.
بنیان گذار شرکت هوشمند ساختار اسپادانا (SAE) ...
فرهاد ربیعی متولد سال 1357 از متخصصان برجسته مخابرات الکترونیک و فیبر نوری است. وی مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته مخابرات ازدانشگاه خواجه نصیر طوسی در سال 1384اخذ نمود. ربیعی در سال 1385 شرکت هوشمند ساختار اسپادانا (Co SAE) را تأسیس کرد و در حال حاضر به عنوان مدیر عامل این شرکت فعالیت می کند. او بیش از 250 دستگاه مخابراتی را با استفاده از فناوری های پیشرفته الکترونیکی و مخابراتی طراحی کرده است. شرکت SAE ارائه دهنده برجسته راه حل های نوین مخابراتی در ایران است. تخصص ربیعی در فناوری الکترونیک و فیبر نوری، همراه با تجربه او در مخابرات، به او اجازه داده است تا طیف گسترده ای از دستگاه های مخابراتی را ایجاد کند که از فناوری های پیشرفته مانند تکنیک های سخت افزاری و نرم افزاری استفاده می کنند. یکی از فناوری های کلیدی به کار رفته در دستگاه های مخابراتی ، فناوری Power over Ethernet (PoE) است. این فناوری انتقال همزمان داده و توان را از طریق یک کابل اترنت امکان پذیر می کند و زیرساخت های مخابراتی را ساده کرده و هزینه ها را کاهش می دهد. دستگاه های مخابراتی طراحی شده در SAE از ترکیبی از FPGA، میکروکنترلرها، CPLD ها و چیپست های سوئیچ مختلف شرکت هایی مانند Vitesse و Qualcomm استفاده می کنند. این فناوریها دستگاههای مخابراتی با کارایی بالا، کارآمد و قابل اعتماد را قادر میسازند که کاربردهای متنوعی مانند شبکههای مخابراتی، اتوماسیون صنعتی و تجهیزات پزشکی را برآورده میکنند. فرهاد ربیعی بهعنوان یک حرفهای خودساخته طراحیهای نوآورانه و فناوریهای پیشرفتهاش، سهم قابل توجهی در بازار مخابرات ایران داشته است. ربیعی با استفاده از فناوریهای پیشرفته مانند FPGA، میکروکنترلرها، CPLD و چیپستهای سوئیچ از سازندگان پیشرو، نقش مهمی در شکلدهی به رشد و توسعه صنعت مخابرات در ایران ایفا کرده است.
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت توسط هوشمند ساختار اسپادانا محفوظ می باشد.